Geräte und Zubehör
Salt-free Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)300 g
-
mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
20.7 mg
Eiweiß
3.9 g
Brennwert
130.9 kJ /
31.3 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
2.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 Min
Baby rice porridge (first foods)
15 Min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Salt-free Vegetable Stock Paste
50 Min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1 Std. 15 Min
Avocado, Banana and Cinnamon Purée
10 Min
Pear, Apple and Sweet Potato Purée
30 Min
Carrot, Parsnip and Turmeric Purée
30 Min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 Std. 15 Min
Baby-friendly Stewed Berries
15 Min
Baby-friendly Banana Peanut Butter Porridge
15 Min