Geräte und Zubehör
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steak (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onion cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrot cut in pieces100 g
-
cold pressed olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (optional)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
1268 kJ /
302 kcal
Fett
7 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix®️ Experience Menu
33 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Summer seafood soup
45 Min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min