Geräte und Zubehör
Fried Wontons
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
24 pieces
Zutaten
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
284 kJ /
68 kcal
Fett
5.2 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mee Soto
1 Std. 10 Min
Hakka Yong Tau Foo Soup
1 Std. 20 Min
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 30 Min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3 Std. 10 Min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Prawn Toast
35 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 Std. 20 Min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 Min