Geräte und Zubehör
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
2 fresh green chillies, to tastecayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
100 g fresh spinach leavesfresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
10 g cornflourchickpea flour4 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
plain yoghurt250 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
36 g
Brennwert
1830 kJ /
437 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
5.9 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Baked spinach and eggs
35 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 Std. 20 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min