Geräte und Zubehör
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
30 pieces
Zutaten
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
2 g
Brennwert
395 kJ /
95 kcal
Fett
7.9 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas Day
12 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 Std.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Potato and Celeriac Gratin
1 Std. 10 Min
Minestrone
45 Min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2 Std. 45 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min