Geräte und Zubehör
Raw chocolate beetroot cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 portions
Zutaten
Cake
-
olive oil for greasing
-
almonds200 g
-
raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating2
-
carrot (approx. 135 g), cut into pieces1
-
shredded coconut120 g
-
orange zest only, no white pith (optional)1
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psyllium husk2 tbsp
-
pitted dates (approx. 80 g)15
-
pure maple syrup140 g
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raw cacao powder80 g
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chia seeds30 g
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flaxseeds (linseeds)30 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salt¼ tsp
Chocolate icing
-
raw cacao butter250 g
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cashews125 g
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chia seeds40 g
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pure maple syrup220 g
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water110 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
77.2 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1499.2 kJ /
357 kcal
Fett
27.3 g
Ballaststoffe
7.7 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
22.1 g
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