Geräte und Zubehör
Black forest pudding
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing60 g
-
water1300 g
-
soft dark brown sugar140 g
-
cocoa powder60 g
-
plain flour180 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
full cream milk130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate melts40 g
-
sour cherries (approx. 400 g)1 jar
-
arrowroot starch2 tsp
-
Kirsch (optional)60 g
-
double cream to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
195.4 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
2220.7 kJ /
528.7 kcal
Fett
26.2 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Kohlenhydrate
63.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Varoma: Entertaining made easy
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Apple fritters
1 Std.
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Custard
10 Min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Marinated feta cheese
170 Std.
Basic vegetable stock
1 Std.
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Tiffin slice
4 Std. 30 Min
Chocolate energy bars
1 Std.
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min