Geräte und Zubehör
Flaky filo fingers
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
36 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)500 g
-
feta cheese crumbled (see Tips)200 g
-
ricotta drained250 g
-
egg1
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry (approx. 375 g)18 - 20 sheet
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
154.7 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
406 kJ /
203 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Tartare sauce
10 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Quiche Lorraine
45 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Hash browns with chive cottage cheese
1 Std. 15 Min
Triple treat ice cream cake
16 Std. 45 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Asian nachos
40 Min