Geräte und Zubehör
Orzo with Salmon and Spinach
Zubereitung 25 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)3
-
paprika2 tsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
orzo170 g
-
whipping creamdouble cream200 g
-
cornflour2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
fresh baby spinach200 g
-
cherry tomatoes halved200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
491.1 mg
Eiweiß
32 g
Brennwert
2710.3 kJ /
647.8 kcal
Fett
39.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
15.9 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min