Geräte und Zubehör
Quick rainbow salad
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 gram
-
red peppers cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets, plus stems sliced (0,5 cm)200 g
-
apples stems removed, cut into quarters160 g
-
sunflower seeds unsalted30 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
481 kJ /
115 kcal
Fett
7.2 g
Kohlenhydrate
9.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grab & go
9 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 Min
Beetroot salad
10 Min
Spiced carrot salad
5 Min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Chopped Vegetable Salad
10 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Crunchy broccoli salad with speck
10 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
5-Second Rainbow Salad
5 Min