Geräte und Zubehör
Chicken pastilla
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.9 g
Brennwert
2304 kJ /
554 kcal
Fett
36.9 g
Kohlenhydrate
23.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon kabsa
40 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Semolina pancakes (Beghrir)
1 Std.
Vegetable pasta sauce
40 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min