Geräte und Zubehör
Chicken pastilla
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.9 g
Brennwert
2304 kJ /
554 kcal
Fett
36.9 g
Kohlenhydrate
23.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Baklava with Walnuts
3 Std.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 Std.
Baklava
1 Std. 10 Min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Salmon kabsa
35 Min
Koshari stew
45 Min
Caramel Apple Pudding
4 Std.
Vadouvan spiced mini rolls
2 Std. 30 Min