Geräte und Zubehör
Chicken and mushrooms in red wine
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions cut in halves450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
mixed herbs de Provence½ tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms cut in quarters250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
One pot chicken
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Ratatouille
40 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Chicken Cacciatore
50 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min