Geräte und Zubehör
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ONE POT CHICKEN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Circassian Chicken
2 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Chicken Cacciatore
50 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min