Geräte und Zubehör
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31 g
Brennwert
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ONE POT CHICKEN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 Std. 30 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min