Geräte und Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
1230 kJ /
294 kcal
Eiweiß
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Uiensoep
1 Std.
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Avocadomayonaise
15 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Appelpunch
30 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.