Geräte und Zubehör
Red Cabbage and Chicken Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41.8 g
Brennwert
2243 kJ /
536 kcal
Fett
36.4 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Beetroot salad
10min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Turkey Crumble
1h 10min
Cashew Chicken
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min