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Beef Madras
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
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vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
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braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
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tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
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½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
298.9 mg
Eiweiß
22.5 g
Brennwert
982.1 kJ /
234.7 kcal
Fett
14.5 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
4.8 g
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