
Geräte und Zubehör
Broccoli and Ham Pasta Bake
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
water1150 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
oil10 g
-
smoked ham, cooked sliced (see tip)150 g
-
dried penne pasta400 g
-
broccoli florets halved300 g
Mornay Sauce
-
unsalted butter diced70 g
-
plain flour70 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
whole milk700 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
819 kcal /
3435 kJ
Eiweiß
34 g
Fett
33 g
Kohlenhydrate
93 g
Ballaststoffe
8.9 g
gesättigte Fettsäuren
18 g
Natrium
1805.4 mg