Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)

Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)

4.6 972 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chillies halved, deseeded, to taste
    1 - 2
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    40 g
  • roasted red peppers, preserved drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)
    700 g
  • water
    150 g
  • fresh basil leaves 10 g roughly chopped
    20 g
  • chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)
    500 g
  • double cream
    200 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried spaghetti
    250 g
  • toasted pine nuts
    60 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 599.3 kcal / 2507.6 kJ
Eiweiß 32.8 g
Fett 32.5 g
Kohlenhydrate 44.1 g
Ballaststoffe 4.6 g
gesättigte Fettsäuren 11.9 g
Natrium 560.2 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen