Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
TM6 TM5 TM31

Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts

4.5 ( 22 Bewertungen )

Zutaten

Polenta

  • 6 fresh portobello mushrooms
  • 240 g water
  • 220 g full cream milk
  • 2 tsp olive oil
  • 2 dried bay leaves
  • ½ tsp dried thyme
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (see Tips)
  • 1 - 2 pinches sea salt to taste
  • ½ tsp ground black pepper to taste
  • 100 g mascarpone cheese

Caramelised onion and Brussels sprouts

  • 8 Brussels sprouts cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 120 g red onion cut into halves
  • 20 g unsalted butter
  • 1 tbsp dark brown sugar
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • ½ tsp sea salt

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
219 kcal / 919.7 kJ
Eiweiß
9.7 g
Fett
10.9 g
Kohlenhydrate
17.9 g
Ballaststoffe
3.4 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
488.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte