Geräte und Zubehör
Classic Flammkuchen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
16 pieces
Zutaten
Dough
-
baker's flour250 g
-
water120 g
-
olive oil30 g
-
salt½ tsp
Topping
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
-
sour cream200 g
-
ham cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh chives finely chopped for garnishing1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
208.1 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
546.3 kJ /
130.1 kcal
Fett
7.5 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
11.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oktoberfest
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 Std. 30 Min
Homemade ricotta
1 Std. 15 Min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Goat's cheese feta roulade
2 Std. 45 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Ham and cheese cruffins
3 Std.
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min