Geräte und Zubehör
Pork pies
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
Pastry
-
oil for greasing
-
water250 g
-
lard150 g
-
plain flour600 g
-
salt1 tsp
Filling
-
water500 g
-
eggs3
-
brown onion cut into halves80 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces100 g
-
lard20 g
-
pork mince300 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
fresh baby spinach leaves (approx. 12 leaves)20 g
-
blue cheese (optional) sliced70 g
-
English mustard to serve
-
cornichons to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
703.4 mg
Eiweiß
16.8 g
Brennwert
1884.8 kJ /
448.8 kcal
Fett
23.3 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
8.9 g
Kohlenhydrate
42.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Street Food
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pork with black bean sauce
30 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Butter chicken
55 Min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Traditional gravy
25 Min
Chicken korma
45 Min
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Festive fruit cake
30 Std. 55 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Aussie meat pies
2 Std.
Basic bread
1 Std. 35 Min