Geräte und Zubehör
Vegetable curry with cauliflower couscous
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
cauliflower cut into florets600 g
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns to taste½ - 1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves200 g
-
vegetable oil30 g
-
coconut milk400 g
-
water130 g
-
sweet potato cut into cubes (4 cm)500 g
-
Kent pumpkin cut into cubes (4 cm)500 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
roasted unsalted cashew nuts plus extra to serve50 g
-
broccolini trimmed and cut into quarters100 g
-
snow peas cut into halves50 g
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
ground black pepper to taste
-
natural yoghurt150 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
454.8 mg
Eiweiß
11.1 g
Brennwert
1663.3 kJ /
396 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
11.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Kohlenhydrate
29.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Kitchen
87 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Caribbean curry
40 Min
Yasai miso ramen
35 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Rendang curry
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Vegetable chilli
50 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min