Geräte und Zubehör
Beef spezzatino
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh thyme leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh sage leaves2 - 3
-
brown onion cut into halves½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (3 cm)40 g
-
beef chuck steak cut into pieces (2-3 cm)450 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
carrot cut into slices (1-2 cm)1
-
celery stalk cut into slices (1-2 cm)1
-
Meat stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned diced tomatoes200 g
-
dry white wine100 g
-
water50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
984.9 mg
Eiweiß
53.4 g
Brennwert
2337.4 kJ /
558.7 kcal
Fett
29.1 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
13.3 g
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