Beef Burgundy
TM6 TM5 TM31

Beef Burgundy

4.2 ( 80 Bewertungen )

Zutaten

  • 250 g brown onion cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 sprig fresh thyme
  • 20 g olive oil
  • 200 g shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
  • 800 g beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 dried bay leaf
  • 400 g carrots cut into slices (5 mm)
  • 250 g red Burgundy wine
  • 1 tsp salt plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • 200 g button mushrooms brushed clean and cut into halves

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
302.6 kcal / 1270.7 kJ
Eiweiß
36.4 g
Fett
9.1 g
Kohlenhydrate
8.5 g
Ballaststoffe
4.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Natrium
1149.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte