Geräte und Zubehör
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Zubereitung 30 Min
Gesamt 27 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
157.9 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1540 kJ /
366 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Apple tart
1 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Apricot apple pie
1 Std. 40 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Lemon cake
2 Std.
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Chocolate Marquise
4 Std. 55 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Chocolate raspberry puddings
40 Min
Black & white chocolate tartufo
13 Std. 55 Min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min