Geräte und Zubehör
Banana tart tartin with chocolate sorbet
Zubereitung 30 Min
Gesamt 27 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Chocolate sorbet
-
raw sugar60 g
-
cocoa powder (70% cocoa) to taste30 - 50 g
-
cold water580 g
-
glucose syrup30 g
Iced puff pastry
-
ice cubes40 g
-
unsalted butter frozen and cut into cubes (2 cm)90 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
sea salt¼ tsp
Filling
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
white sugar150 g
-
crystallised ginger30 g
-
water20 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ripe bananas cut into halves lengthways4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
157.9 mg
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
1540 kJ /
366 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
55.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Calendar favourites
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chicken broth with bread dumplings
1 Std. 5 Min
The Great Aussie "bite"
8 Std. 35 Min
Choc-mint milk
15 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 Std.
Almond quinoa pastry
50 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.