Geräte und Zubehör
Chocolate and red wine cake with pears
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 slices
Zutaten
Cake
-
butter for greasing
-
plain flour250 g
-
cocoa powder70 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
baking powder1 tsp
-
caster sugar250 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
buttermilk200 g
-
olive oil100 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
red wine200 g
-
dark chocolate broken into pieces (approx. 1 cm)270 g
Red wine pears
-
pears (see Tips) cored and cut into thick wedges (approx. 2 cm)2
-
soft dark brown sugar4 tbsp
-
red wine200 g
-
whipped cream to serve (optional)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
226.6 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
1568.8 kJ /
373.5 kcal
Fett
19.7 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
9.7 g
Kohlenhydrate
43.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chocolate addiction
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Black forest pudding
1 Std. 15 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Zucchini slice
45 Min
Mushroom tart
50 Min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min