Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
TM6 TM5

Asian-style Chicken, Rice and Vegetables

3.7 (65 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley
  • 30 g soy sauce
  • 70 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 100 g onions, quartered
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 900 g chicken stock
    oder liquid vegetable stock
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 200 g long grain rice, rinsed
    oder basmati rice, rinsed
  • 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
  • 30 g cornflour
  • 40 g water

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2248 kJ / 537 kcal
Eiweiß
30.9 g
Kohlenhydrate
55.9 g
Fett
21.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 104 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte