
Geräte und Zubehör
Raised Game Pie
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 24 Std.
12 portions
Zutaten
Marinade
-
mixed game cut in pieces (3 cm) (e.g. pheasant, partridge, duck)500 g
-
chicken pheasant, partridge or pigeon breasts (or mixture)500 g
-
dried sour cherries120 g
-
port200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
juniper berries crushed4
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
water90 g
-
milk80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour500 g
Filling
-
pork belly, boneless, skinless cut in pieces (2 cm)250 g
-
smoked bacon rind removed, cut in pieces250 g
-
ground mace½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
egg beaten, for glazing1
Jelly Filling
-
beef stock250 g
-
gelatine leaves (or sufficient to set 250 g liquid), soaked in cold water for 5 minutes3
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
635 kcal /
2656 kJ
Eiweiß
44.3 g
Fett
31.6 g
Kohlenhydrate
39.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Seville Orange Curd
40 Min
Seville Orange Marmalade
2 Std. 30 Min
Hot Cross Buns
3 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Keine Bewertungen
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lavender Shortbread
1 Std.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.