Geräte und Zubehör
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
frozen green peas400 g
-
unsalted butter20 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
fresh mint leaves (approx. 10-15 g)1 bunch
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.4 g
Brennwert
583 kJ /
139 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
10.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The British Isles on a Plate
88 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tartare Sauce
10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Dauphinoise Potatoes
50min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Baby-friendly Roasted Red Pepper Houmous
50min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min