Geräte und Zubehör
Pulled Tandoori Chicken
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Chicken
-
garlic clove1
-
red onion halved40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
chicken breasts skinless, sliced (3 cm)600 g
Sauce
-
coconut milk200 g
-
paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
30.1 g
Brennwert
928 kJ /
222 kcal
Fett
9.4 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Beef Fajitas
1 Std.
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25 Min
Chicken Tikka
4 Std. 10 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min