Geräte und Zubehör
Salmon and Fennel Risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved50 g
-
fennel bulb cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
grated lemon zest1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)350 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh dill chopped, for garnishing1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1286.8 mg
Eiweiß
30.2 g
Brennwert
2728.6 kJ /
652.2 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
8.5 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Salmon and Courgette en Croute
1 Std.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Fennel Risotto
35 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min