Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
TM6 TM5

Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast

4.4 ( 101 Bewertungen )

Zutaten

Ricotta Stuffed Chicken

  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh flat-leaf parsley cut in pieces
  • 15 g fresh mint cut in pieces
  • 1 Tbsp lemon zest
  • 200 g ricotta cheese chilled
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 6 chicken breasts, skinless halved horizontally

Tomato Risotto

  • 1 shallot halved
  • 1 garlic clove
  • 15 g fresh flat-leaf parsley cut in pieces
  • 40 g olive oil
  • 300 g risotto rice
  • 200 g ripe tomatoes quartered
  • 60 g dry white wine
  • 20 g tomato purée
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 30 g unsalted butter diced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
569 kcal / 2392 kJ
Eiweiß
52 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
43 g
Ballaststoffe
1.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte