Geräte und Zubehör
Tomato Soup
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Tomato Soup
-
4 cloves roasted garlic, homemadegarlic cloves4
-
2 ½ oz yellow onions, in piecesshallots in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
ripe tomatoes quartered (see Tip)18 oz
-
tomato paste½ oz
-
vegetable stock (optional) to desired consistency (see Tip)8 - 12 oz
-
smoked paprika to taste½ - 1 tsp
-
sugar to taste1 - 2 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
¼ tsp white pepper, to tasteground black pepper to taste½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish6
-
dried red chili flakes to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
598.2 mg
Eiweiß
2 g
Brennwert
334 kJ /
79.8 kcal
Fett
3.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
Keine Bewertungen
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Acai Nice Cream
10 Min
Habanero Salsa
10 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 Min
Chunky Guacamole
10 Min