Geräte und Zubehör
Red velvet cake
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
18 slices
Zutaten
Sponge
-
grapeseed oil plus extra to grease510 g
-
buttermilk360 g
-
eggs3
-
natural vanilla extract2 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tbsp
-
natural red food colouring (see Tip)3 - 4 tsp
-
caster sugar450 g
-
plain flour450 g
-
cocoa powder30 g
-
bicarbonate of soda2 ¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
Icing
-
caster sugar360 g
-
cream cheese softened500 g
-
unsalted butter softened80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
338.8 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
2805.9 kJ /
670.6 kcal
Fett
43 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
67.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration cakes
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Basic cheesecake
10 Std.
Milk chocolate hazelnut spread
15 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Red Velvet Cupcakes
1 Std.
Triple chocolate muffins
20 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
30 second cupcakes
25 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.