Geräte und Zubehör
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Zubereitung 30 Min
Gesamt 9 Std.
2 stuk
Zutaten
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
2362.9 mg
Eiweiß
56.7 g
Brennwert
5271.5 kJ /
1260 kcal
Fett
55.9 g
Ballaststoffe
5.2 g
gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Kohlenhydrate
141.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza 2.0
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Kleine carnaval beignets
Keine Bewertungen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Soefganiots
2 Std.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Batbout met kaas
30 Min
Chocoladetaart met Pistache
Keine Bewertungen