Geräte und Zubehör
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 pieces
Zutaten
-
water1135 g
-
floury potatoes large (approx. 795 g to 910 g total), washed2
-
broccoli florets170 g
-
Cheddar cheese, vintage cubed200 g
-
170 g sour cream, any typeGreek yogurt170 g
-
butter, unsalted softened, cubed115 g
-
whole milk60 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (optional) to season
-
black pepper, ground (optional) to season
-
olive oil1 tbsp
-
salt to sprinkle potato skins
-
chive, fresh for garnish, minced
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
19.9 g
Brennwert
2421.1 kJ /
578.7 kcal
Fett
44.5 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
27.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Feast for Fathers
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 h 15 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Meatballs in tomato sauce
1 h 10 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 h 30 min
French onion pasta
45 min
Spaghetti Muffins
55 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Broccoli and ham pasta bake
1 h
Macaroni carbonara
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min