
Geräte und Zubehör
Whole Chicken with Ratatouille
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portion
Zutaten
-
olive oil divided15 g
-
mustard15 g
-
salt30 tsp
-
black pepper, ground30 tsp
-
paprika, smoked, ground30 tsp
-
chicken1200 g
-
onion cut into pieces (1 in.)255 g
-
red bell pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
green pepper cut into pieces (1 in.)140 g
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)300 g
-
tomato, canned395 g
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
937 kcal /
3920.5 kJ
Eiweiß
64.3 g
Fett
60.1 g
Kohlenhydrate
42.6 g
Ballaststoffe
16.7 g
gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Natrium
17960.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Air-Fry Sensor
9 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lamb with Rosemary Potatoes
Keine Bewertungen
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Lafun
10 Min
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Keine Bewertungen
Jersey Beef
30 Min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min