Geräte und Zubehör
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
1525 kJ /
364 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen