Geräte und Zubehör
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
1525 kJ /
364 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Volcano Steak Burgers
Pas d’évaluation
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Pas d’évaluation
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan pudding
15min
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Pas d’évaluation
Spaanse brunch
1h 15min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Pas d’évaluation