Geräte und Zubehör
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 20 Min
6 porties
Zutaten
-
sojasaus150 g
-
hete chili-olie10 g
-
honing20 g
-
eierdooiers8
-
boter in stukken gesneden125 g
-
water25 g
-
citroensap½ afgestreken el
-
zout1 - 2 snuifjes
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
maïsbrood geroosterd (of een ander soort geroosterd brood)6 sneetjes
-
verse peterselie blaadjes, (om te garneren)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1750.5 mg
Eiweiß
8.5 g
Brennwert
1525 kJ /
364 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Harira
7 Std.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen