Geräte und Zubehör
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
883 mg
Eiweiß
16.1 g
Brennwert
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Fett
27.8 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
53.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Gazellehoorns
1 Std.
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Dunne grissini
Keine Bewertungen