Geräte und Zubehör
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
883 mg
Eiweiß
16.1 g
Brennwert
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Fett
27.8 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
53.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Moelleux
Keine Bewertungen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min