Geräte und Zubehör
Shakshuka in the Varoma
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
caraway seeds2 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned chopped tomatoes (2 x 400 g)2 cans
-
tomato paste15 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
eggs4 - 6
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
811.3 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
713.3 kJ /
170.5 kcal
Fett
8.9 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Spiced hot cider
20 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Raspberry Ripple Ice Cream
12 Std. 45 Min
Quick strawberry dessert
5 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min