Geräte und Zubehör
Baklava Cheesecake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
-
pistachio nuts, unsalted, shelled35 g
-
unsalted butter diced40 g
-
unsalted butter for greasing
-
filo pastry4 sheets
-
cream cheese330 g
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double cream80 g
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caster sugar180 g
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medium eggs2
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water80 g
-
rose water (optional)15 g
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honey35 g
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ground cinnamon¼ tsp
-
ground cardamom1 - 2 pinch
-
pistachio nuts, unsalted, shelled for decorating
-
rose petals, dried (optional) for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
222.3 mg
Eiweiß
6.1 g
Brennwert
1614.2 kJ /
385.8 kcal
Fett
25.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.5 g
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