Geräte und Zubehör
White Tom Yum Seafood Noodles
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
pomfret (600-700 g), gutted and descaled, cut in pieces1
-
prawns whiskers removed, deveined700 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
chicken stock1500 g
-
yellow onions (approx. 2), cut in wedges200 g
-
tomatoes (approx. 2), cut in quarters200 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised8 stalks
-
fresh galangal peeled, cut in slices5 cm
-
coriander roots5 stalks
-
bird's eye chillies cut in halves8
-
mee hoon (rice vermicelli) soaked for 10 minutes200 g
-
white shimeiji mushrooms tore in small pieces50 g
-
kaffir lime leaves deveined, bruised12
-
lime juice3 tbsp
-
fish sauce3 tbsp
-
salt adjust to taste2 tsp
-
sugar1 tbsp
-
fresh coriander chopped, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
4192.5 mg
Eiweiß
62.8 g
Brennwert
3283.7 kJ /
784.8 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
90.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 Min
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25 Min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 Std. 25 Min
Singapore Laksa
55 Min
Buttermilk Chicken
1 Std. 10 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min