Geräte und Zubehör
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std.
5 portions
Zutaten
-
unsalted toasted peanuts400 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in thin slices1 stalk
-
shallots70 g
-
fresh ginger cut in slices40 g
-
galangal (lengkuas) cut in slices40 g
-
dried red chillies deseeded, soaked to soften10
-
candlenuts (buah keras)3
-
garlic cloves4
-
ground coriander seed2 tsp
-
ground fennel½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil70 g
-
fish balls10
-
kangkung (water spinach), trimmed150 g
-
ladies' fingers4
-
deep fried bean curd sheets (fuchok)10
-
quail eggs hard-boiled6
-
oyster mushrooms60 g
-
sausages4
-
raw medium sized prawns whiskers removed4
-
dried cuttlefish (optional) (approx. 1 piece), scored in crisscross pattern, cut in pieces500 g
-
chicken stock2300 g
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
salt adjust to taste1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1224 mg
Eiweiß
68 g
Brennwert
6092 kJ /
1456 kcal
Fett
69 g
Ballaststoffe
34 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
179 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Keine Bewertungen
Soy Sauce Prawns
30 Min
Durian Snowskin Mooncake
Keine Bewertungen
Traditional Mooncake
2 Std. 15 Min
Steamed Pork Patty
Keine Bewertungen
Sup Buntut
3 Std.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Steamed Scallion Rolls
3 Std.
Chai latte parfait
29 Std. 5 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min