Geräte und Zubehör
Cantonese Steamed Fish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
735 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
1207 kJ /
289 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Chicken Porridge
35 Min