Geräte und Zubehör
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
15 rolls
Zutaten
-
cream crackers6 pieces
-
fresh water chestnuts peeled150 g
-
carrot cut into 550 g
-
shallots peeled50 g
-
500 g minced chickenminced pork500 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
salt1 tsp
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
cooking oil plus extra for brushing1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
egg1
-
dried bean curd sheets cleaned with wet kitchen towel15 pieces
-
water1015 g
-
cooking oil plus extra for greasing200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 roll
Natrium
197.3 mg
Eiweiß
6.5 g
Brennwert
1001.7 kJ /
239.4 kcal
Fett
22.7 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
3.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is always Room at our Table
36 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Homemade miso soup
55 Min
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1 Std.
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Spiralized Cucumber Acar
Keine Bewertungen
Stir Fried French Beans
15 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 Std. 10 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 Std. 15 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
ABC Soup
1 Std. 10 Min
Pancit bihon
25 Min