Geräte und Zubehör
Chicken and Prawn Siew Mai
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
30 pieces
Zutaten
-
carrot50 g
-
coriander leaves4 sprigs
-
450 g boneless chicken thighs, mincedminced chicken450 g
-
prawn, raw, medium size, peeled minced150 g
-
oyster sauce20 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil10 g
-
ground white pepper½ tsp
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
-
prawn, raw, medium size, peeled (cut into small cubes)150 g
-
dumpling wrapper (wanton skin)1 packet
-
cooking oil1 tbsp
-
water600 g
-
carrots chopped30 g
-
goji berries10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
327.2 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
351.7 kJ /
84.1 kcal
Fett
2.4 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
9.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous-vide Steak
Keine Bewertungen
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Keine Bewertungen
Japanese Bakery Special Custard
2 Std.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Beef stock paste
3 Std.
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Homemade "Velvety" Cheese
4 Std. 40 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Basic cheesecake
10 Std.
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min