Chicken stock paste
TM5 TM31 TM6

Chicken stock paste

4.6 (7 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
  • 200 g mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
  • 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse salt
  • 100 g water
  • 1 dried bay leaf
  • 1 whole clove
  • 5 coriander seeds

Nährwerte
pro 1 Complete recipe
Brennwert
2714 kJ / 649 kcal
Eiweiß
58 g
Kohlenhydrate
8 g
Fett
35 g
Ballaststoffe
5.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte