Geräte und Zubehör
Tamarind Pork Curry
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm)600 g
-
fish sauce2 tbsp
-
hot water100 g
-
tamarind paste adjust to taste1 - 2 tbsp
-
onions80 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves10 g
-
dried chillies soaked to soften4 - 6
-
fresh red chillies4 - 6
-
fresh ginger10 g
-
galangal10 g
-
water20 g
-
oil40 g
-
fresh lemongrass2 stalks
-
curry powder2 - 3 tbsp
-
kaffir lime leaves shredded2
-
fresh coconut milk180 g
-
salt1 tsp
-
lump sugar10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
19 g
Brennwert
1527 kJ /
365 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Oriental Pork Dishes
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 Min
Mapo tofu
15 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min