Geräte und Zubehör
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
300 g
Zutaten
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Natrium
1422 mg
Eiweiß
22.9 g
Brennwert
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Fett
26.9 g
Ballaststoffe
12.3 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
86.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45min
Vegan Burgers
45min
Vegetarian Medallions
Pas d’évaluation
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Pas d’évaluation
Falafel Waffle
40min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Chai latte parfait
29h 5min
Vegan burgers
45min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Burnt orange marmalade
14h 20min