Geräte und Zubehör
Seafood Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
medium sized squid trimmed, cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw medium sized prawns8
-
200 g chicken stockwhite wine200 g
-
water350 g
-
fresh blue mussels cleaned500 g
-
yellow onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves cut in slices2
-
ground paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring½ tsp
-
canned crushed tomatoes50 g
-
choricero pepper pulp1 tsp
-
arborio rice300 g
-
salt1 - 2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
556.6 mg
Eiweiß
34.2 g
Brennwert
2985.8 kJ /
713.6 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
1.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.9 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Campari Cocktail
Keine Bewertungen
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
KL Hokkien Noodles
35 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Whole Chicken with Ratatouille
1 Std.
Braised Beef Stew with Radish
2 Std. 25 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Bicol Express
45 Min